Re: Macarons a la Pierre Hermé
oke dankje voor je snel reageren de kleurstof gaat door geklopte eiwit
ik was er nu mee bezig.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Macarons a la Pierre Hermé
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
oke dankje voor je snel reageren de kleurstof gaat door geklopte eiwit
ik was er nu mee bezig.
Moooooooi!!!!
Voor mij werkt dit recept! Ik had al een stuk of 20 receptjes uitgeprobeerd en geen enkele lading macarons lukte!
Ben super blij! Bedankt om het recept met ons te delen!!!
Alleen moet ik nog wat oefenen voor mooie ronde vormen te krijgen. Wat vinden jullie ven een bakmatje? Makkelijk in gebruik?
ze zien er heerluk uit.
Tis wel heel raar, want Pierre Herme gebruikt in zijn boek 300 gram poedersuiker en die patissier op die website maar 200 gram...
Mooie foto's, ze zien er uit om op te eten!!!
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Macarons a la Pierre Hermé
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.