Onderwerp: Deegroller
Ik gebruik momenteel een rolling pin om fondant te rollen, maar omdat het voor mij pijnlijk is om daar mee te werken wil ik er een hebben die je aan de uiteinden vast kunt houden.
Wat is volgens jullie een goede roller?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Deegroller
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik gebruik momenteel een rolling pin om fondant te rollen, maar omdat het voor mij pijnlijk is om daar mee te werken wil ik er een hebben die je aan de uiteinden vast kunt houden.
Wat is volgens jullie een goede roller?
Bij de Sligro van Patisse heb je metalen rollers. Ze plakken totaal niet en rollen relatief licht.
gebruik voor de kleine uitstekers
de pastamachine,
dikte kun je zelf bepalen
maar dat werkt niet voor een oppervlakte
wat groter is dan 15 cm.
Daar gebruik ik een roller voor
met siliconenlaag gekocht bij Sligro.
Ik heb een ouderwets houten deegroller
Ik heb een ouderwets houten deegroller
Blijft de roller dan niet plakken? Of smeer jij hem in met crisco?
Heeeeeel soms een beetje crisco, maar verder eigenlijk geen last met plakken
Misschien is iemand in je omgeving handig... Gaatjes in de rolling pin boren en 'handvatten' eraan zetten is ook een optie.
gebruik altijd een deegrollerr..gewoon een 'normale houte' doe een pendaalemmerzak open knippen, daar de marsepein of fondant in,, dan zak er overheen en rollen maarr!! niks geen problemen!
heb nu ook een houten gekocht ik gebruik de kleine rollingpin voor het kleine werk.
Ik gebruik de kunstof deeg roller van tupperware. Uit gemak omdat ik hem al had. Totaal geen last van plakken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Deegroller
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.