Onderwerp: Deegroller

Ik gebruik momenteel een rolling pin om fondant te rollen, maar omdat het voor mij pijnlijk is om daar mee te werken wil ik er een hebben die je aan de uiteinden vast kunt houden.
Wat is volgens jullie een goede roller?

De aanhouder wint!

2

Re: Deegroller

Bij de Sligro van Patisse heb je metalen rollers. Ze plakken totaal niet en rollen relatief licht.

3

Re: Deegroller

gebruik voor de kleine uitstekers
de pastamachine,
dikte kun je zelf bepalen
maar dat werkt niet voor een oppervlakte
wat groter is dan 15 cm.
Daar gebruik ik een roller voor
met siliconenlaag gekocht bij Sligro.

4

Re: Deegroller

Ik heb een ouderwets houten deegroller  :Y

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

Re: Deegroller

Sonj@ schreef:

Ik heb een ouderwets houten deegroller  :Y

Blijft de roller dan niet plakken? Of smeer jij hem in met crisco?

De aanhouder wint!

6

Re: Deegroller

Heeeeeel soms een beetje crisco, maar verder eigenlijk geen last met plakken  :)

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

7

Re: Deegroller

Misschien is iemand in je omgeving handig... Gaatjes in de rolling pin boren en 'handvatten' eraan zetten is ook een optie.

8

Re: Deegroller

gebruik altijd een deegrollerr..gewoon een 'normale houte' doe een pendaalemmerzak open knippen, daar de marsepein of fondant in,, dan zak er overheen en rollen maarr!! niks geen problemen!

Re: Deegroller

heb nu ook een houten gekocht ik gebruik de kleine rollingpin voor het kleine werk.

De aanhouder wint!

10

Re: Deegroller

Ik gebruik de kunstof deeg roller van tupperware. Uit gemak omdat ik hem al had. Totaal geen last van plakken