Onderwerp: Taart invriezen
Hoi hoi,
Even een vraagje. Wij vieren een zondag mijn dochtertje d'r verjaardag. Nu wil ik donderdagavond het kapsel bakken, en vrijdag beginnen met vullen (bbr) en bekleden met fondant.
Eigenlijk wilde ik hem dan invriezen voor 1 dagje, maar moet dan heel creatief worden met de inhoud van mijn vriezer.
Nu is mijn vraag: Kan ik de kant en klare taart in een taartdoos ook bewaren in de schuur, aangezien dat het toch nog steeds onder nul is, en dat de komende dagen ook nog blijft. Of is dat niet hetzelfde?
Alvast bedankt!

. Ik begin trouwens regelmatig 2 dagen van tevoren met een taart. Ligt eraan hoe deze gederoreerd wordt en/ of een stapeltaart is. Anders red ik het niet. Ik moet er wel bij zeggen dat ik eigenlijk altijd een cremevulling gebruik. Met een roomvulling vul ik het liefst zo laat mogelijk. De taart wordt ook altijd de dag dat deze opgehaald wordt opgegeten. Heb trouwens wel eens een test gedaan hoe lang de taart nog lekker blijft. Een taart met cremevulling en vlaaivulling gemaakt waarvan ik elke dag een stukje at. Pas na een dag of 4-5 werd de smaak minder. Wel in de koelkast bewaard trouwens.