1

Onderwerp: Hoe cream cheese frosting witter maken

Ik heb gisteren voor het eerst cream cheese frosting gemaakt (roomboter,monchou en poedersuiker) maar het was niet mooi wit, meer een beetje gelig. Iemand enig idee hoe je dat witter zou kunnen krijgen?

2

Re: Hoe cream cheese frosting witter maken

Ik gebruik altijd wilton icing white om toppings witter te maken, werkt erg goed!

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel in Tilburg, 95m2 taartplezier!

3

Re: Hoe cream cheese frosting witter maken

Langer kloppen? Weet niet hoe lang je geklopt hebt

4

Re: Hoe cream cheese frosting witter maken

etmc schreef:

Langer kloppen? Weet niet hoe lang je geklopt hebt

Dat denk ik ook: mijn roomboter laat ik vaak lang(er) kloppen, wordt ie een stuk witter/lichter van. Komt meestal omdat ik veel te veel tegelijk aan het doen ben.......  :+

5

Re: Hoe cream cheese frosting witter maken

etmc schreef:

Langer kloppen? Weet niet hoe lang je geklopt hebt

In het recept stond 5 minuten, dus dat heb ik gedaan. Anders zou het te slap worden.

6

Re: Hoe cream cheese frosting witter maken

FunLovin schreef:

Ik gebruik altijd wilton icing white om toppings witter te maken, werkt erg goed!

Oh, dat is mooi. Wist niet eens dat dat bestond :) Even kijken waar ze dat verkopen.

7

Re: Hoe cream cheese frosting witter maken

Adriana69 schreef:
etmc schreef:

Langer kloppen? Weet niet hoe lang je geklopt hebt

In het recept stond 5 minuten, dus dat heb ik gedaan. Anders zou het te slap worden.

Das wel kort, zo is je boter nog geel inderdaad

8

Re: Hoe cream cheese frosting witter maken

etmc schreef:
Adriana69 schreef:
etmc schreef:

Langer kloppen? Weet niet hoe lang je geklopt hebt

In het recept stond 5 minuten, dus dat heb ik gedaan. Anders zou het te slap worden.

Das wel kort, zo is je boter nog geel inderdaad

Hoe lang zou je het moeten kloppen dan?

9

Re: Hoe cream cheese frosting witter maken

Ik klop de boter (of beter, mijn Kenwood) minimaal 10 minuten...... dan wordt hij mooi wit/romig.  :Y