Onderwerp: biscuit & vullen
Hallo,
sinds kort ben ik beginnen bakken. en nu wou ik me ook op biscuit bakken, vullen en bekleden gooien. maar dat valt dus enorm tegen..
Ik gebruik dit recept voor biscuit: http://koken.vtm.be/recept/luchtige-biscuit-bakken tot de biscuit in de oven gaat ziet alles er goed uit. de eerste keer dat ik het probeerde gebruikte ik hete lucht en kwam de bovenkant er verbrand uit en de binnenkant was nog te nat.. tweede keer was vandaag. Dit keer met combinatie hete lucht en magnetron. na 20 min op 150 graden zag het er goed uit dus uitgehaald. hij was wel véél te laag (eerste keer ook). Nu bleek de biscuit ook veel te droog. Ik heb wel nog een oven met gas maar deze begint pas bij 170 graden is dit een optie? Ik wou 'm toch vullen met dit recept http://www.deleukstetaarten.nl/recept/4 … ootmousse/ Alles ging hier ook goed. tot ik op het einde de hazelnoten erbij deed en nog zachtjes mixte want na enkele seconden werd mijn mousse een waterige zooi met stukjes hier en daar... Kwam dit door het mixen en had ik beter gewoon geroerd? ik hoop dat iemand dit lange verhaal heeft willen lezen en me wilt helpen want ik weet het niet meer
groetjes