Onderwerp: Na het afsmeren van biscuit, in de koelkast?
Hi dames,
Titel zegt al genoeg.. Doen jullie dat ook?
Of gaan jullie gelijk door met het bekleden van de taart met marsepein/fondant?
Ik hoor graag van jullie
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Na het afsmeren van biscuit, in de koelkast?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hi dames,
Titel zegt al genoeg.. Doen jullie dat ook?
Of gaan jullie gelijk door met het bekleden van de taart met marsepein/fondant?
Ik hoor graag van jullie
Ik leg hem tussentijds in de koelkast.
terwijl de taart koel blijft, en/of botercreme weer wat stijfer wordt (en taart dus steviger) kneed ik de marsepein en rol ik deze uit.
Na het uitrollen pak ik de taart pas weer.
Ik leg hem tussentijds in de koelkast.
terwijl de taart koel blijft, en/of botercreme weer wat stijfer wordt (en taart dus steviger) kneed ik de marsepein en rol ik deze uit.
Na het uitrollen pak ik de taart pas weer.
Topper!! Bedankt
...
ik ook, lekker stevig laten worden in de koelkast.
ik ga een taart maken met marscarpone en jam. is het verstandig om deze dan tussen door ook in de koellast te zetten. Ik wil de buiten kant met botercreme en fondant/marsepein doen.
tips
Ben nog niet zo lang bezig met taarten maken, maar het is nu al verslavend)
Een taart met mascarpone moet je zo koud mogelijk houden dus t liefst zoveel mogelijk in de koelkast laten. Vooral veel voorwerk doen dus en net als met andere koelkastvullingen niet een paar uur erbuiten laten om te versieren...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Na het afsmeren van biscuit, in de koelkast?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.