1

Onderwerp: Na het afsmeren van biscuit, in de koelkast?

Hi dames,

Titel zegt al genoeg.. Doen jullie dat ook?

Of gaan jullie gelijk door met het bekleden van de taart met marsepein/fondant?

Ik hoor graag van jullie :Y

2

Re: Na het afsmeren van biscuit, in de koelkast?

Ik leg hem tussentijds in de koelkast.
terwijl de taart koel blijft, en/of botercreme weer wat stijfer wordt (en taart dus steviger) kneed ik de marsepein en rol ik deze uit.
Na het uitrollen pak ik de taart pas weer.

Zoek je een printje? Pb mij gerust.

3

Re: Na het afsmeren van biscuit, in de koelkast?

Zonneschijn schreef:

Ik leg hem tussentijds in de koelkast.
terwijl de taart koel blijft, en/of botercreme weer wat stijfer wordt (en taart dus steviger) kneed ik de marsepein en rol ik deze uit.
Na het uitrollen pak ik de taart pas weer.

Topper!! Bedankt  :thumb:

4 Laatst bewerkt door Isanne (26-10-2014 23:56)

Re: Na het afsmeren van biscuit, in de koelkast?

...

Re: Na het afsmeren van biscuit, in de koelkast?

ik ook, lekker stevig laten worden in de koelkast.  :Y

Verder lezen op mijn blog vol how to's & recepten?
www.carolabaktzoethoudertjes.nl

6

Re: Na het afsmeren van biscuit, in de koelkast?

ik ga een taart maken met marscarpone en jam. is het verstandig om deze dan tussen door ook in de koellast te zetten. Ik wil de buiten kant met botercreme en fondant/marsepein doen.

tips


Ben nog niet zo lang bezig met taarten maken, maar het is nu al verslavend)

ZoZoetjesTaarten (wendyzwiep)
www.facebook.com/ZoZoetjesTaarten

7

Re: Na het afsmeren van biscuit, in de koelkast?

Een taart met mascarpone moet je zo koud mogelijk houden dus t liefst zoveel mogelijk in de koelkast laten. Vooral veel voorwerk doen dus en net als met andere koelkastvullingen niet een paar uur erbuiten laten om te versieren...