Onderwerp: Help... Wilton buttercream met eiwit
Hallo
Ik ben gestart met de Wilton cursus.
heel leuk, maar nu zou moet ik de class buttercream icing van Wilton moeten maken. Normaal is dit volgens onderstaand recept met Meringue poeder, maar overal in de buurt is dit uitverkocht:
Voor de Buttercream Icing heb je nodig: 100gr. Crisco 5ml smaakstof 35-40ml water 7 gr. Wilton Meringue poeder (gezeefd) 450gr. poedersuiker (gezeefd) Eventueel kleurstof naar keuze
Doe de crisco in de kom van de mixer, samen met de smaakstof en het water en mix dit tot het glad en romig is. Voeg vervolgens de poedersuiker en het meringue poeder toe en mix nog enkele minuten door tot het een glad en egaal geheel is.
Kan iemand me vertellen hoe ik dit dan kan maken met vers eiwit?
Hoeveel eiwit? Wanneer voeg je het eiwit toe? gebruik je dan ook nog water??
Alvast bedankt!