Onderwerp: Advies voor het stapelen van taart
Ik heb gezocht op dit onderwerp maar kan deze specifieke vragen niet vinden. Excuses als het toch ergens dubbel staat!
Ik wil voor de verjaardag van mijn dochter graag een gestapelde taart maken. Hiervoor wil ik graag 2 taarten stapelen die ik elk in 2 lagen zal delen/vullen.
Nu heb ik de volgende vragen:
1. Heb je voor het stapelen van taarten altijd dowels nodig? Kan het ook zonder? Is het dan nog afhankelijk of je biscuit of cake gebruikt?
2. Hoe groot moet het verschil in doorsnede zijn tussen de 2 taarten? Ik snap dat dit afhankelijk is van je voorkeur maar wat is standaard als je toch een randje over wilt hebben op de onderste laag om decoraties op te plaatsen?
3. Is het aan te raden om in beide taarten dezelfde vulling te gebruiken? Of kan het prima andere vulling zijn? Ik weet eigenlijk niet precies hoe je zo'n taart snijdt namelijk, door de hele taart heen?
Bedankt voor de hulp!