Onderwerp: vierkante bakrand en Basisrecept1
Hallo,
Gebruiken jullie voor een vierkante bakrand (dus die zonder bodem) meer beslag dan in het schema
vierkante vormen Basisrecept1 http://www.deleukstetaarten.nl/tabellen?
Ik heb voor het eerst een vierkante taart gebakken.
Hiervoor de Städter verstelbare bakrand vierkant/rechthoek van de hebshop gebruikt.
En het schema van dit forum.
Maar mijn taart werd niet hoger dan 4,5 cm.
(was maat 25 x 25 cm
Basisrecept1 gebruikt:
inhoud 3,8 liter
Ingrediënten
349 gram eieren
210 gram suiker
173 gram bloem
34 gram maïzena
11 gram vanillesuiker
zout
Als je zelf ervaring hebt met zo'n (vergelijkbare) bakrand wil je dan reageren?
Mocht iemand ook een schema hebben van rechtvormige vormen die je met deze bakrand kan maken dan houd ik me erg aanbevolen, scheelt me weer wat rekenwerk (waar ik een hekel aan heb)..