1

Onderwerp: Glanzende, ijsblauwe opgespoten, winterse cupcakes

Nog even wat lekkers gemaakt voor vanvond tussen de oliebollen door. Vanille cupakes opgespoten met merengue creme:

http://www.mijnalbum.nl/Foto-MNC7PSNV.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-GC6DDDOV.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-S7RLHUGN.jpg

Re: Glanzende, ijsblauwe opgespoten, winterse cupcakes

Mooi hoor, en wat een prachtige kleur blauw.
Veel plezier vanavond!

Verder lezen op mijn blog vol how to's & recepten?
www.carolabaktzoethoudertjes.nl

3

Re: Glanzende, ijsblauwe opgespoten, winterse cupcakes

Eigenlijk heel eenvoudig, maar super mooi. Die toef met het hertje is echt té schattig gewoon.....  Komt natuurijk ook omdat het zó super gefotografeerd is!!!! Mag ik vragen welk recept je hebt gebruikt voor de meringue creme??!!

www.partycupcake.nl voor Springerle Moulds! Like m'n Facebook.

4

Re: Glanzende, ijsblauwe opgespoten, winterse cupcakes

marlies schreef:

Eigenlijk heel eenvoudig, maar super mooi. Die toef met het hertje is echt té schattig gewoon.....  Komt natuurijk ook omdat het zó super gefotografeerd is!!!! Mag ik vragen welk recept je hebt gebruikt voor de meringue creme??!!

Dank jullie wel voor de reacties  ;) Het is het basisrecept dat je hier ergens op de site vindt: http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … otercrème/ Belngrijk is het rustig doormixen op de laagste stand zodat je geen 'gaatjes' in de toeven krijgt en het er mooi uit blijft zien.

5

Re: Glanzende, ijsblauwe opgespoten, winterse cupcakes

Annekehil schreef:
marlies schreef:

Eigenlijk heel eenvoudig, maar super mooi. Die toef met het hertje is echt té schattig gewoon.....  Komt natuurijk ook omdat het zó super gefotografeerd is!!!! Mag ik vragen welk recept je hebt gebruikt voor de meringue creme??!!

Dank jullie wel voor de reacties  ;) Het is het basisrecept dat je hier ergens op de site vindt: http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … otercrème/ Belngrijk is het rustig doormixen op de laagste stand zodat je geen 'gaatjes' in de toeven krijgt en het er mooi uit blijft zien.

Dank je wel.... Ik vroeg me af welke het was want je het zwitserse en italiaanse.... ;) Ga ik ook nog eens maken, het ziet er zo mooi uit die toef. Thanks voor de link!!

www.partycupcake.nl voor Springerle Moulds! Like m'n Facebook.