1

Onderwerp: Eiwit en eigeel

Ik had een vraagje als je een recept hebt waar alleen maar eiwit nodig hebt zoals schuimpjes
wat doen jullie dan met het eigeel gooien jullie dat weg of gebruik je het ergens anders voor

2

Re: Eiwit en eigeel

van het eigeel kun je van alles maken waar normaal hele eieren in gaan. 2 Eigelen in plaats van 1 ei, bijvoorbeeld voor pannenkoeken!

3 Laatst bewerkt door RijWM (08-12-2012 13:03)

Re: Eiwit en eigeel

1 keertje is wel genoeg :Y

4

Re: Eiwit en eigeel

Eitje bakken, door het gehakt voor de ballen 's avonds, wentelteefjes maken, pannenkoeken, cake bakken

5

Re: Eiwit en eigeel

Ook lekker voor op de zelfgemaakte bami  :)

As a wise women taught me: ''beg, steal and borrow!'' So everyone hold on to your cake ideas because I'm coming! haha Just kidding.

Re: Eiwit en eigeel

Als ik in taartsfeer blijf dan maak ik er lemoncurd of banketbakkersroom van. Er bestaan ook cakes met alleen eigeel. Zelfs botercreme met eigeel. (Duitse botercreme)
Maar anders als gebakken eitje voor de lunch, door de pannenkoeken. Of in de vriezer en handig om bladerdeeg mee af te strijken voor een mooi glimmend korstje.

7

Re: Eiwit en eigeel

Je kunt er ook een erg lekkere chocolade mouse maken

8

Re: Eiwit en eigeel

Je kunt er ook lekkere koekjes mee maken!  :D

9

Re: Eiwit en eigeel

Of advokaat mee maken, valt hier ook altijd in de smaak  :Y