Onderwerp: Eiwit en eigeel
Ik had een vraagje als je een recept hebt waar alleen maar eiwit nodig hebt zoals schuimpjes
wat doen jullie dan met het eigeel gooien jullie dat weg of gebruik je het ergens anders voor
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Eiwit en eigeel
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik had een vraagje als je een recept hebt waar alleen maar eiwit nodig hebt zoals schuimpjes
wat doen jullie dan met het eigeel gooien jullie dat weg of gebruik je het ergens anders voor
van het eigeel kun je van alles maken waar normaal hele eieren in gaan. 2 Eigelen in plaats van 1 ei, bijvoorbeeld voor pannenkoeken!
1 keertje is wel genoeg
Eitje bakken, door het gehakt voor de ballen 's avonds, wentelteefjes maken, pannenkoeken, cake bakken
Ook lekker voor op de zelfgemaakte bami
Als ik in taartsfeer blijf dan maak ik er lemoncurd of banketbakkersroom van. Er bestaan ook cakes met alleen eigeel. Zelfs botercreme met eigeel. (Duitse botercreme)
Maar anders als gebakken eitje voor de lunch, door de pannenkoeken. Of in de vriezer en handig om bladerdeeg mee af te strijken voor een mooi glimmend korstje.
Je kunt er ook een erg lekkere chocolade mouse maken
Je kunt er ook lekkere koekjes mee maken!
Of advokaat mee maken, valt hier ook altijd in de smaak
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Eiwit en eigeel
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.