Onderwerp: bavaroise botercreme vraagje, dringend
Ik ben bezig met me eerste red velvet cupcakes, en wou beginnen aan de botercreme / bavaroise toef
Nu kom ik het volgende tegen:
Ik heb een zak botercreme mix, en een bakje bavaroise poeder
Hoe meng ik dit het beste, want de botercreme maak je anders dan de bavaroise poeder.
Botercreme mix.
Recept: 200 gr mix, 200 ml water of melk
Bereiding: meng de ingredienten met een garde. Zet dit mengsel minimaal 30 minuten in de koelkast om op te laten stijven.
Klop 250 gr roomboter in ca 8 minuten romig en luchtig. Meng de mix in delen met de roomboter.
Bavaroise mix.
Bereiding: Meng 50 gr mix met 60 ml water. Laat dit geheel 5 minuten indikken. Spatel dit geheel vervolgens door 250 ml opgeklopte slagroom
Maak ik beide afzonderlijk, en meng de bavaroise door de botercreme, of werkt het nou anders ?
Alvast reuze bedankt