Onderwerp: De eerste keer macarons, alles wat mis kon gaan ging ook mis :(
Ik was er al voor gewaarschuwd dat ik mij niet hoefde te schamen als het de eerste keer mis zou gaan, maar toch baalde ik er enorm van
Wat ging er goed?
* de smaak was perfect
* hard van buiten en smeuïg van binnen
* het beslag maken ging perfect, volgende keer toch even de amandelmeel zeven, zag wat brokjes in het beslag zitten ...
Wat ging er mis?
* voetje, waar is mijn voetje gebleven
* ze gingen barsten
* ze bleven aan het bakblik vast zitten, vooral het middenstuk
* met de temperatuur moet ik nog even spelen, eerste bakblik 10 minuten op 150C hete lucht, ze werden bruin. Daarna 12-15 min op 125C gedaan, zagen er prima uit!
Dus ik baal als een stekker want dat worden geen macarons voor de kerst, de kapotte ga ik morgen wel even vullen met frambozencreme om de smaak te testen!!!
Wie helpt mij een beetje op weg om de volgende keer de perfecte macarons op tafel te zetten
Liefs Ivy