Onderwerp: Strik
Ik wil graag een strik maken voor bovenop de taart, ik zie hem regelmatig hier voorbij komen met al die lussen.
Hoe maak ik mijn fondant dan stevig?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Strik
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wil graag een strik maken voor bovenop de taart, ik zie hem regelmatig hier voorbij komen met al die lussen.
Hoe maak ik mijn fondant dan stevig?
met tylose, goed mengen en dan een uurtje laten staan. Dan je lussen voor je strik maken en die op de zijkant minstens 24 uur laten drogen.
met tylose, goed mengen en dan een uurtje laten staan. Dan je lussen voor je strik maken en die op de zijkant minstens 24 uur laten drogen.
Oké maar is 2tl. op 500gram fondant voldoende? En kan ik dat ook met marsepein doen?
Tylose door marsepein werkt niet..........en marsepein wordt ook niet echt hard. Strikken worden over het algemeen met fondant (+tylose) gemaakt.
Fondant met tylose kun je meteen verwerken, dit hoeft niet in te werken. zie ook dit topic: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … 2127322555
En aangezien je niet de hele taart met strikken gaat bekleden: [MOVE] -> decoreren.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Strik
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.