Daarnaast is een puntzakje fijn werken.
Deze kun je in het begin vast wel halen bij de plaatselijke snoepwinkel.
Hiermee spuit je makkelijker een dijkje in je taart, om hem beter overal even dik te hebben.
Daarnaast is een taartzaag ook erg fijn om als een van de eerste dingen aan te schaffen.
Bij Ikea hebben ze een setje waar er 1 in zit, met meteen een handige uitrolmat er bij en ook twee puntzakken. (her wasbaar)
En ik vond het erg lastig werken zonder een spateltje, om glad af te kunnen smeren. (zo'n metalen, kijk maar eens in de webshop hier bij paletmessen)
En om je fondant/marsepein af te snijden is een pizzames erg handig.
Verder leer je vooral gaandeweg wat je allemaal echt nodig hebt en veel gebruikt om een taart mooi en glad af te werken enz.
Er komt echt nog wel heeeeeel veel bij, maar dit zijn echt de basis dingen die erg handig zijn om mee te beginnen.
Succes!
I may not be perfect, but i'm always me