Onderwerp: Brooddeeg in een bakblik?????
Kun je brooddeeg gebruiken in een bakblik of krijg je de zoutsmaak later niet meer weg?
Ik dacht op die manier misschien dummies te kunnen maken, vandaar.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Brooddeeg in een bakblik?????
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kun je brooddeeg gebruiken in een bakblik of krijg je de zoutsmaak later niet meer weg?
Ik dacht op die manier misschien dummies te kunnen maken, vandaar.
Zout lost toch gewoon op in water? Gewoon een tijdje laten weken. Ik kan mij niet voorstellen dat het zout blijft smaken daarna.
Tieneke
Dat gewoon hoor!
Je kunt ook tempex dummies kopen!
Die heb ik ook, maar heb zo'n leuk bakblik in de vorm van een huisje gekocht en wil graag oefenen met bekleden.
En, met de tempex dummie's heb ik iedere keer zo'n ongelooflijke ruzie als ik ze wil bekleden, daar wordt ik vreselijk chagrijnig van .
Mijn fondant valt er steeds af.
Mischien tips??
Heb je het met pipinggel of met crisco gedaan?
Bakblik is niet uitsluitend voor biscuit gemaakt
Gewoon ermee bakken dus, geen geur of smaakrestjes.
Trouwens backing soda verwijdert geur en smaak+voedselrestjes
das een goeie, niet aan gedacht. Bedankt Ireen.
Heb je het met pipinggel of met crisco gedaan?
Daar zal het probleem wel zitten, met gaan van beide. Ik heb steeds met een kwastje water op het tempex aangebracht, maar dat werkt dus niet.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Brooddeeg in een bakblik?????
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.