Onderwerp: Satin Ice fondant
Hoi allemaal, ik ben helemaal nieuw hier en wilde graag jullie mening weten over iets! Ik maak al een tijdje taarten en heb laatst Satin Ice fondant gekocht, superrr fijn spul alleen een nadeel: als de taart in koelkast is geweest ziet het er zo bobbelig uit. De taart is natuurlijk helemaal afgesmeerd en glad, deze zet ik ook in de koelkast voordat ik bekleed zodat het goed hard word maar op de een of andere manier word de fondant bobbelig terwijl de taart zelf helemaal glad gestuct is. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen of misschien verkeerd doe? Dank jullie wel alvast!

), dan in de koelkast, afkoelen, nogmaals 'bijwerken' en dunne laag afsmeren (met warm paletmes, 'dopen' in warm water, afvegen en dan dus bijwerken), dan weer in koelkast om af te koelen, dan ga ik bekleden. 
Ik weet dat ik er ook iets anders mee gedaan heb, maar weet niet meer met wat, pieker m'n eigen suf erover en kan er helemaal niet meer op komen.
en daar geen problemen mee heb gahad, wat het ook was. Ben blij dat ik dit nu gelezen heb, wilde een bestelling plaatsen met o.a. satin ice fondant en moest het om bepaalde redenen annuleren en opnieuw doen. Goed dat ik het weet en dit topic gelezen heb, zodat ik het nog kan veranderen.
Schoot me ineens te binnen.
