Onderwerp: Vraagje over taart: Jam, slagroom en marsepein
Hallo allemaal,
Ik ben pas net begonnen met deze (onwijs) leuke hobby. Tot nu toe altijd cupcakes en cakes gemaakt, maar wilde nu eens overstappen op taarten(decoreren).
Nou heb ik een vraag: voor mijn werk ga ik een taart maken in sinterklaasthema (plat, niet 3D). Ik wil deze graag vullen met jam en slagroom en ook afsmeren met slagroom. Daarna bekleden met marsepein. Nou was mijn vraag: kan dit? gaat de marsepein dan niet smelten of iets?
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen want de taart moet donderdag klaar zijn.
Alvast bedankt!
xx Alexandra
Dan speel ik het op save en ga ik voor de botercreme
Dat is 200 gr. Boter en 200 gr. poedersuiker toch? (die 1:1 botercreme) dacht dat ik dat ergens gelezen had.
kant en klare slagroom...? Wa's dat? Van dat al opgeklopte spul?

(en begin daar behoorlijk van te balen
).
en lijkt de slagroom goed maar blijkt een slappe, waterige......iets te zijn. Niet lekker
)
dus dat doen we ook niet meer
maar heb je al eens geprobeerd om een ander merk slagroom te gebruiken?