Onderwerp: wanneer biscuit maken
Help moet voor zaterdag een taart maken voor mijne zoon.
Kan iemand mij vertellen hoeveel dagen op voorhand je zo een biscuit kunt bakken en hoe ik hem dan het beste bewaar.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » wanneer biscuit maken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Help moet voor zaterdag een taart maken voor mijne zoon.
Kan iemand mij vertellen hoeveel dagen op voorhand je zo een biscuit kunt bakken en hoe ik hem dan het beste bewaar.
Gewoon nu al en in plastic folie in de vriezer als ie volledig is afgekoeld
Ik bak meestal het biscuit 2 dgn van te voren. 1 dag afkoelen en daarna kan je beginnen met versieren.
Een hele dag afkoelen? Dan droogt ie toch uit?
Ik bak ze altijd van te voren. En ik vries m na 2 uurtjes afkoelen in.
Hij wordt daar lekkerder van...vind ik... en als hij een beetje ontdooid is, is ie makkelijker te snijden/vullen...vind ik...
Wat ik bedoel met afkoelen is, doe ik in 1 de vriezer zodat het makkelijker te snijden is.
Ik bak ze ook van tevoren, in de vriezer..............en dan 2 uurtjes van tevoren laten ontdooien en dan aan de slag.
Zie ook de FAQ's: http://www.deleukstetaarten.nl/faq/55/K … nvriezen?/
Bedankt voor de info. nu weet ik meer. kan ik morgen mijn biscuit bakken en in vriezer. bespaart me een hoop werk.
Even meegelezen hier, heel nuttige info trouwens..
Ontdooien jullie hem dan in de folie ?
Ja, in de zak, anders droogt hij uit!
Ja, in de zak, anders droogt hij uit!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » wanneer biscuit maken
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.