1

Onderwerp: wanneer biscuit maken

Help moet voor zaterdag een taart maken voor mijne zoon.
Kan iemand mij vertellen hoeveel dagen op voorhand je zo een biscuit kunt bakken en hoe ik hem dan het beste bewaar.  :)

2

Re: wanneer biscuit maken

Gewoon nu al en in plastic folie in de vriezer als ie volledig is afgekoeld

3

Re: wanneer biscuit maken

Ik bak meestal het biscuit 2 dgn van te voren. 1 dag afkoelen en daarna kan je beginnen met versieren.

4

Re: wanneer biscuit maken

Een hele dag afkoelen? Dan droogt ie toch uit?

Re: wanneer biscuit maken

Ik bak ze altijd van te voren. En ik vries m na 2 uurtjes afkoelen in.
Hij wordt daar lekkerder van...vind ik... en als hij een beetje ontdooid is, is ie makkelijker te snijden/vullen...vind ik... :9

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

6

Re: wanneer biscuit maken

Wat ik bedoel met afkoelen is, doe ik in 1 de vriezer zodat het makkelijker te snijden is.  :Y

7

Re: wanneer biscuit maken

Ik bak ze ook van tevoren, in de vriezer..............en dan 2 uurtjes van tevoren laten ontdooien en dan aan de slag.

Zie ook de FAQ's: http://www.deleukstetaarten.nl/faq/55/K … nvriezen?/

8

Re: wanneer biscuit maken

Bedankt voor de info. nu weet ik meer. kan ik morgen mijn biscuit bakken en in vriezer. bespaart me een hoop werk.  :Y

9

Re: wanneer biscuit maken

Even meegelezen hier, heel nuttige info trouwens.. :)

10

Re: wanneer biscuit maken

Ontdooien jullie hem dan in de folie ?

Re: wanneer biscuit maken

Ja, in de zak, anders droogt hij uit!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

Re: wanneer biscuit maken

Ja, in de zak, anders droogt hij uit!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten