Onderwerp: Wie kan mij helpen: biscuit vantevoren maken en vullen...??
Dag dames,
Ik ben sinds kort een nieuw lidje hier maar al heel lang een stille lezeres. Ik heb me tot nu toe altijd aan cupcakes en normale cakes gewaagd of een chocobom. Maar dit weekend wil ik me dus voor ht eerst gaan wagen aan een echte taart bekleed met biscuit.
Echter nu is het voor een verjaardag op een zaterdag dus wil ik donderdag avond alvast het biscuit maken en dan vrijdag middag/avond biscuit vullen en bekleden met fondant.
Kan ik het zo doen? Maar hoe kan ik dan het beste mijn biscuit bewaren nadat ik deze heb gebakken. En als ik de taart met fondant heb bekleed op een vrijdag kan ik het dan gewoon in de koelkast plaatsen zonder dat hij gaat zweten of nat wordt?
Verder heb ik tot slot nog 1 vraag: heb ik per se een smoother nodig om mijn taart mooi te bekleden met het fondant?
Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp dames