1

Onderwerp: Mona: Toetje van de maand oktober - Banaan & caramel

is deze lekker? En evt te combineren met chocolade mousse (ook van Mona)?

Alvast bedankt voor antwoord.

gr

www.piesforfun.nl     ----        Groetjes, Susanne

2

Re: Mona: Toetje van de maand oktober - Banaan & caramel

toevallig net gehad. :Y
De smaak vond ik meer caramel dan banaan.
Dus oke met chocola

Live life to the max!!!!

3

Re: Mona: Toetje van de maand oktober - Banaan & caramel

wil je dat gebruiken als vulling? kan dat... :o  :P

4

Re: Mona: Toetje van de maand oktober - Banaan & caramel

AssieBassie schreef:

toevallig net gehad. :Y
De smaak vond ik meer caramel dan banaan.
Dus oke met chocola

Thnx, dat gaat hem dan worden



OemRomaissa schreef:

wil je dat gebruiken als vulling? kan dat... :o  :P

ja, dat kan zeeeeer zeker, erg lekkkkkker. Ik doe altijd alleen de mousse soorten, niet de puddings met de saus. Weet niet of dat mogelijk is. Brownie is oook erg lekker, of de aardbeien kwarktaart, of de citroen kwarktaart.... En ga zo maar door    :P  :P  :P

www.piesforfun.nl     ----        Groetjes, Susanne

5

Re: Mona: Toetje van de maand oktober - Banaan & caramel

Vroeger gebruikte ik ook wel eens Mona, maar ik vind de toetjes nu alleen maar zoet en nog eens zoet en weinig smaak.
Ik gebruikte de chipolata, de stoofpeer en de aardbeienkwark, maar deze laatste 2 zijn niet meer in het assortiment.

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

6 Laatst bewerkt door VanessaAssenav (01-11-2012 08:35)

Re: Mona: Toetje van de maand oktober - Banaan & caramel

Toen ik caramel en banaan zag staan moest ik dit even lezen haha
Ben er gek op! Vind daarom banoffee pie ook zooooo lekker.
Als je banaan caramel vulling wilt kun je dat ook als vulling gebruiken.
Heb t recept voor de banoffee pie wel liggen. Als je er belang bij hebt roep je maar, zoek ik m er even bij ;) Vind t zelf erg simpel om te maken.

'Mijn' versie is btw niet met gecondenseerde melk. Dus je hoeft geen blikjes 3uur te laten koken ;)

7

Re: Mona: Toetje van de maand oktober - Banaan & caramel

Ja recept graag  :Y

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

8

Re: Mona: Toetje van de maand oktober - Banaan & caramel

VanessaAssenav schreef:

Toen ik caramel en banaan zag staan moest ik dit even lezen haha
Ben er gek op! Vind daarom banoffee pie ook zooooo lekker.
Als je banaan caramel vulling wilt kun je dat ook als vulling gebruiken.
Heb t recept voor de banoffee pie wel liggen. Als je er belang bij hebt roep je maar, zoek ik m er even bij ;) Vind t zelf erg simpel om te maken.

'Mijn' versie is btw niet met gecondenseerde melk. Dus je hoeft geen blikjes 3uur te laten koken ;)


Heb ooit banoffee pie in Engeland gegeten en vond het heerlijk dus ook ik zou graag het recept willen, als het mag :-D

Alvast bedankt.

Groetjes,
Ilona.

Re: Mona: Toetje van de maand oktober - Banaan & caramel

Nah...gaat er nou steeds wat mis?  :/
Heb je mijn pm wel ontvangen? Heb je t recept al gestuurd en had hier n berichtje geplaatst. Naja...hopelijk is de pm wel goed gegaan haha

10

Re: Mona: Toetje van de maand oktober - Banaan & caramel

Ik heb geen recept ontvangen  :nooo

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

Re: Mona: Toetje van de maand oktober - Banaan & caramel

Aah wat jammer. Dan is er iets mis gegaan.
Zet ik m gewoon hier neer. Is vast niets mis mee  :/
Ga m morgen trouwens weer maken...jammie!
Het is een snelle versie maar niet minder lekker...vind ik.
Heb  de inhoud van Rudolph  O-)

Kruimelbodem. (250gr biscuit of andere koekjes en 60gr roomboter)
300gr suiker
200ml slagroom
150 gr roomboter
Snufje zout

Suiker smelten. Slagroom ondertussen verwarmen en dan bij de karamel gieten. Doorroeren tot gladde massa en snufje zout toevoegen. Laten afkoelen op n plaatje.

700 ml slagroom
4 bananen
Reep chocolade voor garnering

Slagroom kloppen en helft vd toffee erdoor spatelen. Bananen in plakjes snijden en op de kruimelbodem leggen. Toffee-slagroom erover gieten en daar overheen de rest vd toffee. Garneren met chocolade krullen.

Als je de taart n dag van te voren maakt kun je de bodem insmeren met wat gesmolten chocolade. Anders wordt de bodem wat nat. Had ik de eerste x.
Je kan ook n cake bodem maken. Eigenlijk vanalles wel.
Ik ben meer vd snelle variant. Hij is erg lekker en die heb je zo klaar.

Succes!