Onderwerp: Mona: Toetje van de maand oktober - Banaan & caramel
is deze lekker? En evt te combineren met chocolade mousse (ook van Mona)?
Alvast bedankt voor antwoord.
gr
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Mona: Toetje van de maand oktober - Banaan & caramel
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
is deze lekker? En evt te combineren met chocolade mousse (ook van Mona)?
Alvast bedankt voor antwoord.
gr
toevallig net gehad.
De smaak vond ik meer caramel dan banaan.
Dus oke met chocola
wil je dat gebruiken als vulling? kan dat...
toevallig net gehad.
![]()
De smaak vond ik meer caramel dan banaan.
Dus oke met chocola
Thnx, dat gaat hem dan worden
wil je dat gebruiken als vulling? kan dat...
![]()
ja, dat kan zeeeeer zeker, erg lekkkkkker. Ik doe altijd alleen de mousse soorten, niet de puddings met de saus. Weet niet of dat mogelijk is. Brownie is oook erg lekker, of de aardbeien kwarktaart, of de citroen kwarktaart.... En ga zo maar door
Vroeger gebruikte ik ook wel eens Mona, maar ik vind de toetjes nu alleen maar zoet en nog eens zoet en weinig smaak.
Ik gebruikte de chipolata, de stoofpeer en de aardbeienkwark, maar deze laatste 2 zijn niet meer in het assortiment.
Toen ik caramel en banaan zag staan moest ik dit even lezen haha
Ben er gek op! Vind daarom banoffee pie ook zooooo lekker.
Als je banaan caramel vulling wilt kun je dat ook als vulling gebruiken.
Heb t recept voor de banoffee pie wel liggen. Als je er belang bij hebt roep je maar, zoek ik m er even bij Vind t zelf erg simpel om te maken.
'Mijn' versie is btw niet met gecondenseerde melk. Dus je hoeft geen blikjes 3uur te laten koken
Ja recept graag
Toen ik caramel en banaan zag staan moest ik dit even lezen haha
Ben er gek op! Vind daarom banoffee pie ook zooooo lekker.
Als je banaan caramel vulling wilt kun je dat ook als vulling gebruiken.
Heb t recept voor de banoffee pie wel liggen. Als je er belang bij hebt roep je maar, zoek ik m er even bijVind t zelf erg simpel om te maken.
'Mijn' versie is btw niet met gecondenseerde melk. Dus je hoeft geen blikjes 3uur te laten koken
Heb ooit banoffee pie in Engeland gegeten en vond het heerlijk dus ook ik zou graag het recept willen, als het mag :-D
Alvast bedankt.
Nah...gaat er nou steeds wat mis?
Heb je mijn pm wel ontvangen? Heb je t recept al gestuurd en had hier n berichtje geplaatst. Naja...hopelijk is de pm wel goed gegaan haha
Ik heb geen recept ontvangen
Aah wat jammer. Dan is er iets mis gegaan.
Zet ik m gewoon hier neer. Is vast niets mis mee
Ga m morgen trouwens weer maken...jammie!
Het is een snelle versie maar niet minder lekker...vind ik.
Heb de inhoud van Rudolph
Kruimelbodem. (250gr biscuit of andere koekjes en 60gr roomboter)
300gr suiker
200ml slagroom
150 gr roomboter
Snufje zout
Suiker smelten. Slagroom ondertussen verwarmen en dan bij de karamel gieten. Doorroeren tot gladde massa en snufje zout toevoegen. Laten afkoelen op n plaatje.
700 ml slagroom
4 bananen
Reep chocolade voor garnering
Slagroom kloppen en helft vd toffee erdoor spatelen. Bananen in plakjes snijden en op de kruimelbodem leggen. Toffee-slagroom erover gieten en daar overheen de rest vd toffee. Garneren met chocolade krullen.
Als je de taart n dag van te voren maakt kun je de bodem insmeren met wat gesmolten chocolade. Anders wordt de bodem wat nat. Had ik de eerste x.
Je kan ook n cake bodem maken. Eigenlijk vanalles wel.
Ik ben meer vd snelle variant. Hij is erg lekker en die heb je zo klaar.
Succes!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Mona: Toetje van de maand oktober - Banaan & caramel
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.