Onderwerp: vraag over ganache Paris Cutler graag spoed
Heel graag jullie hulp.
Ik snap nog niet goed hoe het zit met het stollen van ganache.
Als ik donkere ganache maak volgens het recept van Paris Cutler, kan ik er meteen mee afsmeren en vullen of moet de ganache dan eerst ook een nacht stollen?
Met andere woorden, hoeveel stoltijd moet je aanhouden?
1 nacht voor ganache te stollen voordat je er mee afsmeert en vult
dan op zijkanten aanbrengen
dan 1-2 uur laten stollen
dan op bovenkant aanbrengen
dan 1 nacht stollen nadat je de ganache op de taart heb gesmeerd???
(Ik weet dat ie heel machtig is omdat er naar verhouding erg veel chocolade (2:1) maar wil het toch graag proberen).
Maar dan moet ik wel weten hoe het moet
Als het inderdaad een nacht moet afkoelen/stollen voordat je het kan gebruiken, waarom is dat dan? Want je moet het dan weer opwarmen om het smeerbaar te maken.