Onderwerp: Maken jullie altijd 2 soorten botercreme????
Ik spuit mijn dijkjes van de botercrememix met evt. een smaakje en voor het afsmeren gebruik ik botercreme 1:1.
Maar ik vind het best een gedoe om steeds beide soorten te maken.
Ik begrijp dat er vele van jullie de dijkjes ook gewoon spuiten met dezelfde botercreme waar je mee afsmeert????
Is dit wel lekker? Lijkt me toch een hele hap. En voeg je dan nog een smaakje toe?
In het voren invriezen gaat bij mij niet werken omdat ik ook de (gedecoreerde/beklede) taarten vaak nog een aantal dagen in de vriezer bewaar. Vind het handig om het weekend voordat een taart af moet zijn de taart alvast te bakken, vullen en bekleden. Dan heb ik door de week tijd voor de decoraties en hoef ik hem op het laatst alleen nog maar af te maken.
Maar ingevroren botercreme gebruiken is dan dus niet zo handig.
Hoor graag jullie ervaringen!
Gr. Dolfijn