Onderwerp: hoe bloemsuiker van fondant krijgen?
ik heb nog niet zoveel met fondant gewerkt. ik heb mmf gebruikt,maar nu zit ie vol met bloemsuiker.
weet er misschien iemand hoe ik dat eraf krijg??
groetjes en alvast bedankt voor de reacties
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » hoe bloemsuiker van fondant krijgen?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik heb nog niet zoveel met fondant gewerkt. ik heb mmf gebruikt,maar nu zit ie vol met bloemsuiker.
weet er misschien iemand hoe ik dat eraf krijg??
groetjes en alvast bedankt voor de reacties
Met een héél licht bevochtigd (siliconen, althans dat gebruikte ik in het begin) kwastje er voorzichtig afvegen.
Althans, ik neem aan dat bloemsuiker hetzelfde is al poedersuiker en/of suikerbakkerspoeder?
met een kwastje, ander proberen met beetje wodka(heel weinig op een kwastje)
Met een héél licht bevochtigd (siliconen, althans dat gebruikte ik in het begin) kwastje er voorzichtig afvegen. Althans, ik neem aan dat bloemsuiker hetzelfde is al poedersuiker en/of suikerbakkerspoeder?
bloemsuiker = poedersuiker
bedankt allebei voor de tip!
annick67 schreef:Met een héél licht bevochtigd (siliconen, althans dat gebruikte ik in het begin) kwastje er voorzichtig afvegen. Althans, ik neem aan dat bloemsuiker hetzelfde is al poedersuiker en/of suikerbakkerspoeder?
bloemsuiker = poedersuiker
dat heb ik ook altijd gedacht tot de dessertkok (Roger) op 24 kitchen vertelde:
BLOEMsuiker bevat iets bloem zodat het beter rijst.
Dus suiker+bloem.
Moeten we nog meer op de ingrediënten gaan letten, suiker is dus niet alleen suiker meer
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » hoe bloemsuiker van fondant krijgen?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.