1

Onderwerp: hoe bloemsuiker van fondant krijgen?

ik heb nog niet zoveel met fondant gewerkt. ik heb mmf gebruikt,maar nu zit ie vol met bloemsuiker.
weet er misschien iemand hoe ik dat eraf krijg??
groetjes en alvast bedankt voor de reacties

2

Re: hoe bloemsuiker van fondant krijgen?

Met een héél licht bevochtigd (siliconen, althans dat gebruikte ik in het begin) kwastje er voorzichtig afvegen.

Althans, ik neem aan dat bloemsuiker hetzelfde is al poedersuiker en/of suikerbakkerspoeder?  :o  O-)

3

Re: hoe bloemsuiker van fondant krijgen?

met een kwastje, ander proberen met beetje wodka(heel weinig op een kwastje)

4

Re: hoe bloemsuiker van fondant krijgen?

annick67 schreef:

Met een héél licht bevochtigd (siliconen, althans dat gebruikte ik in het begin) kwastje er voorzichtig afvegen. Althans, ik neem aan dat bloemsuiker hetzelfde is al poedersuiker en/of suikerbakkerspoeder? :o O-)

bloemsuiker = poedersuiker ;)

5

Re: hoe bloemsuiker van fondant krijgen?

bedankt allebei voor de tip!

6 Laatst bewerkt door ireen123 (18-10-2012 13:01)

Re: hoe bloemsuiker van fondant krijgen?

moederke schreef:
annick67 schreef:

Met een héél licht bevochtigd (siliconen, althans dat gebruikte ik in het begin) kwastje er voorzichtig afvegen. Althans, ik neem aan dat bloemsuiker hetzelfde is al poedersuiker en/of suikerbakkerspoeder? :o O-)

bloemsuiker = poedersuiker ;)

dat heb ik ook altijd gedacht tot de dessertkok (Roger) op 24 kitchen vertelde:
BLOEMsuiker bevat iets bloem zodat het beter rijst.
Dus suiker+bloem.

Moeten we nog meer op de ingrediënten gaan letten, suiker is dus niet alleen suiker meer :/

Ik bak en kook, gluten en tarwevrij