Onderwerp: Biscuit bakken en vullen.
Hoe lang bewaren in koelkast goed afgesloten?Of word de biscuit snel droog?En de vulling slap?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Biscuit bakken en vullen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoe lang bewaren in koelkast goed afgesloten?Of word de biscuit snel droog?En de vulling slap?
Ik vind vers zelf het lekkerst zeker met biscuit en bewaar dus niet langer dan een dag in de koelkast moet het langer dan vries ik de taart gevuld en afgesmeerd in. bekleed invriezen kan trouwens ook hoor.
Ik begrijp je vraag niet helemaal.
- Bedoel je alleen biscuit bewaren? Dan niet in de koelkast, maar gewoon in een plasticzak op kamertemp. óf in de vriezer. (in vriezer heel lang houdbaar; op kamertemp. moet je hem na een dag toch echt wel verwerken)
- Bedoel je een gevulde en afgesmeerde biscuit, dan kun je hem beter gelijk ook even bekleden. Dan droogt het biscuit niet uit en is ie, afhankelijk van de vulling, in of buiten de koelkast ca. 3 à 4 dagen houdbaar.
- Of een vulling slap wordt, hangt natuurlijk af wat voor vulling je bedoeld...
Hoop dat je wat hebt aan mijn antwoorden. Anders horen we het graag.
Succes!
Nou ik wilde vrijdagavond laat een taart maken voor zondagmorgen.Omdat ik zaterdag de hele dag verhinderd ben. Dus wil ik hem vrijdagavond helemaal maken en dan in de koelkast bewaren tot zondagmorgen.
dat kan wel hoor
Ok bedankt!!!
Nog een tip welke vulling ik dan het beste kan gebruiken???
volgens mij elke vulling wel hoor
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Biscuit bakken en vullen.
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.