Onderwerp: Harde stukken in biscuit
Al eerder heb ik mijn probleem gemeld en dacht iedereen ontzettend met mij mee, maar ik heb nog steeds hetzelfde probleem. Ik heb regelmatig harde gele stukken in mijn biscuit. Wat kan dit zijn? DE taart is hartstikke gaar, mooi hoog maar 9 van de 10 biscuits verdwijnen in de prullenbak door harde deegachtige stukken. Ik bak met biscuitmix van funcakes, maar ik heb t ook bij andere mixen. De oventemp. Is goed. De ene keer bak ik oplopend, de andere keer niet, maar de stukken blijven. Ik dacht dat het niet gaar was, maar als ik de taart langer in de oven doe blijven de stukken en wordt de biscuit droger...ik ben er echt verdrietig van want ik bak minstens 3 taarten per week of te wel 9 omdat ze zo mislukken....
Kunnen de eiereren te warm zijn?
Kan ik ook te hard mixen?
Ik ben ten einde raad en ik kan ook nergens antwoord vinden....ik schrijf alles op wat ik doe maar ik zie geen verbanden....t gebeurd zowel bij kleine als grote taarten....