Onderwerp: Help help
Ik had vroeger een ander recept va biscuit taarten
Maar nu wilde ik even de biscuit 2 proberen
Maar daar staat 30g bloem
Maar is dat normaal bij een biscuit geen zelfrijzende bloem dat je moet gebruiken
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Help help
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik had vroeger een ander recept va biscuit taarten
Maar nu wilde ik even de biscuit 2 proberen
Maar daar staat 30g bloem
Maar is dat normaal bij een biscuit geen zelfrijzende bloem dat je moet gebruiken
Hoi,
Ja dat klopt.
Het recept dat ik meestal gebruik is:
Benodigd:
5 eieren
150 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
125 gram bloem
25 gram maïzena
Snufje zout
Dit is genoeg voor een kapsel van 20 cm doorsnede.
Ik vind overigens dat met het biscuitmix het kapsel veel hoger wordt. Dat komt ook omdat er Moskovisch poeder door heen zit.
Moskovisch poeder is helaas nergens los te krijgen.
Oké omdat er overal staat bloem maar zou dan beter staan zelfrijzende bloem voor domme mensen als ik haha
Er is verschil tussen bloem en zelfrijzend bakmeel.
Aan zelfrijzend bakmeel is bakpoeder toegevoegd dat het rijzen van je biscuit stimuleert.
Maar in principe heb je bakpoeder helemaal niet nodig omdat je het rijzen van je biscuit uit het luchtig kloppen van je eieren haalt.
Dus dan zou er zelfrijzende bloem door het luchtig kloppen van de eieren moeten staan
Oké omdat er overal staat bloem maar zou dan beter staan zelfrijzende bloem voor domme mensen als ik haha
Hoi,
Domme vragen bestaan niet hoor. Het is juist slim om deze vraag te stellen.
Even voor de duidelijkheid: je moet dus gewone (patent)bloem gebruiken, geen zelfrijzend bakmeel!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Help help
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.