Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
weet iemand of het lekker is een laagje bonbonblocvulling en laagje 4vruchtenjam. Wil graag de bbbvulling proberen maar vind weet niet goed of deze combinatie wel lekker is!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
weet iemand of het lekker is een laagje bonbonblocvulling en laagje 4vruchtenjam. Wil graag de bbbvulling proberen maar vind weet niet goed of deze combinatie wel lekker is!
Ik ben van plan om een taart te maken met een after eigent vulling. Ik de laagjescombinatie staat die vulling gecombineerd met chocobotercreme. Is dat niet heel erg machtig? Heeft iemand nog een andere combi met after eightcreme?
Ik ben zelf nu bezig met een taart te maken met aftereight vulling en ik doe een laag chocolademousse eerste instantie wilde ik er ook nog een laag dulche de leche tussen doen maar dat word te machtig denk ik.
Ik vind het zelf ook een moeilijke vulling om te combineren je zou iets met aardbei kunnen proberen? en ik zou het eerst gecombineerd proeven buiten de taart
Ik heb ooit after eight mousse gecombineerd met een laag aangevette muntroom met daarin framboosjes gedrukt
Dat was erg lekker.
gemeld
ik ga nu de frambozen bramen slagroommouse van de plussupermarkt proberen regionale producten. met diepvries frambozen en citroen merigeu botercreme.
Hallo,
Heb ook even een vraagje qua combi vullingen.
Ik zag een recept staan die met sinaasappel/perzik saroma.
Wat past hier lekker bij als 2de vulling?
de botercreme of de banketbakkerroom?
Of hebben jullie andere suggesties?
Het is voor een verjaardagstaart, voor onze dochter die 1 jaar gaat worden
Alvast bedankt!!
Laagje tobleronemousse met een laagje kers- of aardbei-vlaaifruitvulling
Laagje witte chocolademousse met een laagje aardbeienbavarois
(Weet niet of ze er al tussen staan)
weet iemand of het lekker is een laagje bonbonblocvulling en laagje 4vruchtenjam. Wil graag de bbbvulling proberen maar vind weet niet goed of deze combinatie wel lekker is!
Weet niet of je er nog wat aan hebt, maar bij chocolade is kers of aardbei altijd erg lekker en maakt het wat frisser. Vier vruchtenjam kan volgens mij ook prima alleen is het dan net wat zoeter denk ik.
Even denken hoor
Laagje monchoubavarois/ laagje kersenvlaaivulling
Laagje citroen babarois/ laagje lemoncurd
Laagje banketbakkersroom met ananas madarijntjes / laagje jam
Laagje slagroom met perzikken/ laagje abrikozen jam
Laagje botercreme met chocopasta erdoor/ laagje ganache
laagje botercreme met amerettinei koekjes/ laagje botercreme met kersen en kaneelZoiets, je moet zelf maareven met de zoekfuctie recepten erbij zoeken
vraagje over de banketbakkersroom met ananas mandarijntjes/laagje jam
je doet op de banketbakkersroom ananas met mandarijntjes??en welke jam doe je er dan bij??
lemon curd of abrikozenjam lijkt mij
Kan iemand mij vertellen of je een gedecoreerde taart met tobleronemouse kan invriezen..
ik kan t topic van tobleronemouse gaan vandaar dat ik het hier vraag!
Wat denken jullie van een laagje cappucino vulling met een laagje vanille botercreme (roger van damme)?
Of een laagje cappuccinovulling met een laagje aangevette slagroom?
Wil er vandaag 1 uitproberen
Wat denken jullie van een laagje cappucino vulling met een laagje vanille botercreme (roger van damme)?
Of een laagje cappuccinovulling met een laagje aangevette slagroom?
Wil er vandaag 1 uitproberen
Laagje kersenvlaai vulling met daar overheen bakvaste stukjes witte chocola en een laagje bokkepootjescreme.
Sorry als dit er al in staat.. maar..
Ik ben een echte beginner en ik vroeg me af. Als ik m'n taart wil vullen met een laagje banketbakkersroom en een ander laagje met jam, smaakt het dan niet raar als ik om hem af te smeren botercreme gebruik (en daarna fondant)??
Alvast bedankt!
Heeft er iemand n recept voor een vulling met peer??
Ik heb een vraagje ik heb gister een taart gemaakt en gevuld met vanille botercreme.
Nu vindt ik hem toch aan de lage kant en wil er nog een taart bovenop doen.
Wat kan ik dan het beste met de vulling doen ? Of moet ik nu bij de vanille botercreme blijven ?
iets van fruit/jam/chocola; d'r kan nog van alles bij hoor
ik heb alle lijsten niet gelezen, maar ik vind de bokkenpootjescreme in combinatie met de 4-vruchtenconfituur van Effi gewoon SUPER LEKKER!!
Voor degene zich afvragen welke dat is:
De confituur heeft een iets zuurdere smaak, dus dat breekt het zoete van de bokkenpootjescreme.
Het is echt een hype en ook ik ben begonnen met taarten bakken, en wat is het leuk!!
Ik overweeg om 2 vullingen te gebruiken, 1 is bokkepootjesvulling en de ander chocoladeganache wellicht met iets van karamel.
Maar ik vraag me af of het niet te zoet zal worden.
Jullie als ervaren bakkers kunnen me vast helpen
Bedankt!!
wil voor mn pa een taartje maken voor zn verjaardag
en toen ik m vroeg wat voor soort gebak hij nou echt erg lekker vond kreeg ik : iets met mokka en of met slagroom is altijd lekker
maar hoe combineer ik dat precies nou lekker
mokka botercreme op 1 laag en goed opgeklopte slagroom in een andere ? of is dat wel heel saai
ik ga m afgieten met ganache omdat hij fondant te zoet vind en marsepijn niet lekker
dus iemand een tip?????
hallo allemaal, in maart ga ik een stapeltaart maken. Een van de vullingen is de chocolademousse die in de receptenlijst staat. Gisteren heb ik een "proeftaartje" gemaakt voor de smaak. De chocolademousse bleef hard en stijf. Wat heb ik niet goed gedaan?
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.