Onderwerp: Botercreme 'scheurt' bij afsmeren :(
Hoi allemaal,
Ik heb nu al een paar keer verschillende botercremes gemaakt, en heb gemerkt dat als in teveel boter gebruik het te zacht en te boter wordt maar als in bijv 1:1 gebruik rn ze het na het afsmeren in de koelkast, dat het gaat scheuren 
Smeer ik het er te dik op misschien of toch niet de juiste verhoudingen? Ik vind de botercreme mix van funcakes niet lekker dus ik volg het recept van 'The Hummingbird Bakery'.
Ook maak ik mijn eigen biscuit en als ik het in lagen snijd is het altijd kruimelig, heb ik het dan te luchtig geklopt :$?
Hoop dat jullie mij kunnen helpen want ik wil zo graag ook een keer een strakke taart hebben haha 
d'r zitten hier en daar wat spelfouten (autocorrectie denk ik dan
) waardoor het niet duidelijker wordt...
Wel lekker lang mixen. Ik mix eerst de boter 10 min. en dan de poedersuiker erdoor en nog 10 minuten mixen. Je hoeft maar heel dun af te smeren als je biscuit mooi glad is.
(in engels heet het dan ook een crumbcoat
. Kan ik het het beste met een paletmes aanbrengen de lagen of is dat gewoon wat je zelf het prettigst vindt werken? 

