Onderwerp: Fondant opruwen....
Hoi,
Ik moet een bastognekoek-taart maken.
Niet alleen de vulling maar ook het uiterlijk moet er als een bastognekoek uitzien.
Maar hoe ruw ik het fondant op, weet iemand dat??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Fondant opruwen....
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi,
Ik moet een bastognekoek-taart maken.
Niet alleen de vulling maar ook het uiterlijk moet er als een bastognekoek uitzien.
Maar hoe ruw ik het fondant op, weet iemand dat??
Knippen met een schaartje in het oppervlakte, krijg je piekjes van
Zachtjes (!) met de ruwe kant van een nieuw, schoon schuursponsje erover heen.
Gewoon pulken met een cocktailprikker of (plastic) mesje.
Tieneke
Ik ruw ook wel eens iets op, maar nog nooit zo'n groot oppervlakte. Bij de bastogne zou ik denk ik ook een schaartje pakken,omdat bij de echte koeken ook een soort ingeknipt motief is. Maar meestal ruw ik op met een needle-tool. Dan krijg je ongeveer hetzelfde effect als wat Tieneke zegt.
Bij sommige make-up taarten heb ik dit ook gedaan. De sponzen, of hoe noem je dit...., bij de poederdoos
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Fondant opruwen....
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.