Onderwerp: Taart in de vorm van een (rechtstaande) appel?
Hallo dames,
Net een bestelling gekregen voor een babyborrel, aangezien ze als geboortethema 'appels' hadden, willen ze graag een grote rode rechtstaande appel.
Op zich heel leuk en origineel maar dan komt de praktische kant
Zou het mogelijk zijn om 2 Blandas 20cm op elkaar te stapelen (met kartonnetje tussen en stokjes in de onderste voor stabiliteit)?
Eventueel van de onderste een stukje afsnijden zodat het draagvlak onderaan iets groter en dus hopelijk iets stabieler is?
Als dit al lukt, lijkt het mij wel vrij moeilijk om te bekleden met marsepein/fondant. Zou ik het met Wilton Candy Melts kunnen overgieten? Vormt dit een mooie, niet doorzichtige laag? Of beter roodgekleurde witte chocolade ganache (maar vind dit niet zo praktisch omdat dit niet volledig uithardt)? Of misschien nog met iets anders?
Veel vragen dus... hopelijk heeft er iemand ervaring mee