Onderwerp: Suikertaartjes-Suuz, HELP!!!
Help Suikertaartjes-Suuz!
Ik heb nu een paar keer mijn (witte) ganache om af te smeren gemaakt volgens de verhoudingen op je blog (1:2). De eerste paar keer lukten perfect , maar de laatste twee keer blijft hij dun(ner)
. Ik heb dezelfde chocola, slagroom en verhoudingen gebruikt, alleen de laatste 2 keer heb ik hem de avond van te voren gemaakt en na het bereiden in de koelkast gezet met de verwachting dat hij de volgende ochtend wel knoerthard zou zijn, maar niet dus
... De vorige keer heb ik witte chocolade gesmolten en die door de dunne ganache gemengd, gelukkig: probleem opgelost, maar ik word er toch een beetje nerveus van. Weet jij misschien zo wat er misgaat?
Ik hoop zo dat je dit leest, alvast bedankt voor je evt. reactie!
N.B. Ieder ander die tips voor me heeft, is uiteraard van harte welkom om te reageren!
Gr.
Sandra