Onderwerp: Heb het geloof ik goed verpest, iemand een idee voor een reddingsplan?
Ik heb een prachtige elmotaart gemaakt, heerlijke vulling, bekleed met marsepein en z'n vachtje gespoten met...
Royal Icing...
en in de vriezer gezet. Nu lees ik dat dit drama gaat worden...
ben dr zo bezorgd over! Wat gaat er gebeuren?
1. De marsepein gaat smelten en scheuren en je kan je taart weggooien.
2. De marsepein blijft ok, maar de icing druipt eraf
3. Als ie ontdooid is, de icing eraf halen en opnieuw spuiten. (is mijn reddingsplan, maar ik hoop maar dat de marsepein niet eraf komt glijden
(
Plz help me!
), maar volgens mij als je rustig ontdooit - dus in de koelkast, in een doos, 24 uur van tevoren dan maar eens afwachten wat er gaat gebeuren 


Na het ontdooien was de Icing flink waterig geworden en hier en daar een beetje uitgezakt/uitgelekt op plaatsen waar het niet hoorde, maar de marsepein zat er nog keurig op en ook de icing behoefde slechts een kleine onderhoudsbeurt. Het is echt een prachtige taart geworden al zeg ik het zelf, misschien we de mooiste die ik ooit gemaakt heb... Kiek moar: 