Onderwerp: Beetje hulp nodig met de planning
Voor een sweet table wil ik verschillende zoete dingen maken. Nu zit ik alleen even met de planning. Welke dingen moet ik echt last minute doen, welke dingen kunnen bv de dag van tevoren en welke dingen zouden ook 2 dagen van tevoren kunnen?
Macarons (vullen denk ik last minuten, maar het bakken?)
Mini cupcakes met bc toef
Whoopie pies (wil ik een laagje glazuur over doen voor de kleur)
Koekjes met glazuur
Cake pops
Oreo bonbons
Het vullen wil ik zo veel mogelijk last minute doen en ook de bc toef voor de cupcakes, anders wordt het vaak zo zompig.
En waar kan ik alles het beste bewaren? Cake pops met bc en chocolaagje hoeven niet persé in de koeling toch? Kunnen ook gewoon in een koele kelderkast? En dan de cupcakes, koekjes, whoopies en macarons luchtdicht in de kelderkast? Oreo bonbons in elk geval in de koeling vanwege de roomkaas.
Maar wat ik me afvraag. Als de bc een heel klein beetje zacht wordt in de kelderkast. Zakken de cakepops dan niet helemaal in? Of zal dat stevig genoeg blijven? En als ik de bc toef gespoten heb op de cupcakes, moeten die dan ook even in de koeling tot de visite er is of blijft dat wel een uurtje goed staan?