Onderwerp: Vooraf bakken
Hai allemaal
Ik,heb mijn vriendin beloofd om vooor haar verjaardag (a.s. Zondag) een taart te bakken.
Ik wil hem gaan vullen met lemoncurd en afsmeren met botercreme.
Het liefst wil ik vandaag of morgen al een groot deel van de taart gan maken. Ik ben op dit moment een biscuit aan het bakken, maar ik weet nog niet of die gaat lukken omdat ik voor het eerst geen mix gebruik. Kan ik die morgen al vullen en afsmeren? Kan ik hem ook bekleden voordat ik hem invries of kan ik dat beter pas doen als ik hem weer uit de vriezer haal?
En hoe lang duurt het voor hij ontdooit is en je hem kan afwerken (of opeten)?
En nog een vraagje. Ik wil een foto laten afdrukken van haar paard om die op de taart te doen. Als ik bekleed met marsepein op wat voor iets moet ik de foto dan laten afdrukken en hoe bevestig ik die dat later op mijn taart?
Alvast bedankt voor jullie hulp en advies
Corina