Onderwerp: Nutella
Hallo,
Ik heb een dringend vraagje ivm Nutella botercrème.
Ik moet morgen een taartje maken en had dit graag gevuld en afgesmeerd met Nutella botercrème. Nu vroeg ik me af of dit hiervoor geschikt is? Ik heb tot nu toe enkel nog maar taarten afgesmeerd met gewone botercrème, ik zou niet het risico willen lopen dat er iets foutgaat met mijn fondant.
Ik voeg even het receptje toe, mss kunnen jullie mij aan de hand hiervan zeggen of het geschikt zou zijn voor afsmeren?
NUTELLA ICING (GLAZUUR)
85 gr. boter (vloeibare boter gaat heel goed!)
150 gr. poedersuiker
40 ml. melk(probeer evt. eerst wat minder omdat het wat te zacht wordt, even testen dus!))
1/2 tl. vanille aroma
100 gr. Nutella
Klop de boter samen met de poedersuiker tot een romige massa. Voeg de melk, Nutella en aroma erbij en klop het mengsel nog 1-2 minuten!
Alvast héél erg bedankt om me hierbij te helpen!
Groetjes,
Marijke