Ik krijg vaak, als ik een taart voor onszelf maak, dat de mensen om me heen het te zoet vinden.
Combinatie vulling en fondant of marsepein.
Zelf vind ik marsepein aan de buitenkant niet lekker, terwijl ik zo wel een stukje lust haha.
Moet ook zeggen dat ik een echte zoetekauw ben en er dus zelf niet zo veel last van heb, maar ja, ik ben natuurlijk niet alleen.
Hier wordt er meestal gewerkt met bc en aardbeienjam, of iets van chocolade.
Als ik het dus goed las, kan ik dan het beste tremperen met iets van citroen/limoen om het zoete een beetje tegen te gaan.
Klopt dat?
Tremperen met alcohol doe ik voor mezelf liever niet, voor klanten kan natuurlijk wel, tenzij het een kinderverjaardag is.
Moet het nog proberen hoor, maar komt wel in orde hahaha.
In ieder geval iedereen enorm bedankt voor de info.
P.s. Ohja, waar trempeer je mee als je een taart enkel vult met slagroom? (kinderverjaardag, dus geen alcohol)
Die kinden lusten niks anders, het liefst ook geen jam er tussen.......
I may not be perfect, but i'm always me