Ik heb er geen ervaring mee, maar ik hoop dat ik je toch een beetje kan helpen
Witte chocoladeganache stijft wel een beetje op in de koelkast, maar het wordt nooit meer helemaal hard als chocola. Dit komt door de slagroom die je er doorheen doet. Ik weet dan ook niet wat je idee is met de cakepops: het kan denk ik best lekker zijn! Hoe warmer de ganache is, hoe vloeibaarder het is, maar kijk inderdaad uit met de temperatuur omdat het kan verbranden. Ik denk wel dat het vloeibaar genoeg wordt om te dippen, maar bijvoorbeeld dat trucje van je stokje eerst erin dippen en dan in het balletje steken zodat het beter blijft zitten zal denk ik minder goed werken, omdat het dus niet helemaal hard wordt.
Ganache zou ik persoonlijk nooit direct op het fornuis zetten. Als ik ganache maak verwarm in de slagroom in een pannetje en als de eerste bubbels verschijnen, zet ik het gas uit en roer ik de stukjes chocola er doorheen. Ik breek de chocola eerst in kleine stukjes. Zelf heb ik het alleen nog gebruikt om op te kloppen en mee af te smeren of toeven mee te maken, maar als ik iets zou willen dippen zou ik het denk ik au bain marie warmhouden (dus je pan met ganache in een pan met warm water. Wel opletten dat het water in de onderste pan niet aan de kook gaat en de bovenste pan niet raakt, want dan kan je ganache ook verbranden).
Wat betreft het chocoladefonduesetje: ik denk niet dat dit genoeg is om chocola te smelten (of het gaat heeeeeel lang duren). Wat wel kan (denk ik, maar durf het niet met zekerheid te zeggen hoor!) is om je gesmolten chocola of ganache hier warm in te houden. Zo'n setje is daarvoor gemaakt, dus het zou wel stom zijn als het dan verbrand toch?
Ben wel benieuwd waarom je per se chocoladeganache wil gebruiken voor je cakepops? Je hebt ook speciale witte chocolade melts en candymelts met witte chocolade (en ik gok dat gewone witte chocolade ook wel kan) misschien wat beter werkt, omdat het dan wat beter hard wordt! De beste manier om erachter te komen is natuurlijk gewoon proberen. Het kan natuurlijk zijn dat het resultaat niet zo mooi wordt als je voor ogen had, maar cakeballetjes met witte chocoladeganache zijn natuurlijk altijd lekker
En als je het geprobeert hebt, wel even op het forum zetten he? 
Edit: oei, beetje lang verhaal geworden
Groetjes, Monique