Ik heb op zowel die van PME als die van Wilton gewerkt, en zeker met Royal icing is een tilting turn table onontbeerlijk
Ik vind zelf die van wilton prettiger, omdat je die gewoon in z'n geheel kan oppakken en verschuiven. Die van PME sta je dan met het boven blad in je handen.
Die van PME zet je schuin door aan het wiel op het draai gedeelte te draaien, daarme zet je hem schuin. Bij die van Wilton zit er een knop die het kantel gedeelte activeert, hierbij is het wel van groot belang dat je het plateau goed vasthoudt anders ligt je taart er zo af..
Het anti slip gedeelte werkt bij beide goed, maar ik vind die van wilton net even beter.
Indien je voor een tilting table gaat zou ik je Wilton aanraden.
Is 'tilting' voor jou niet belangrijk, ga dan voor de Ultra table van Wilton, die werkt ook prima en is een stuk voordeliger dan de PME (die alleen in tilting versie is)
Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!