1

Onderwerp: geen citroensap, citroenextract??

hoi allen,

ik heb net geprobeerd om een bananenvlaai te maken, het ziet er goed uit:

gewoon een bisquit gemaakt, doormidden, langs de rand bakkersroom met een beetje amandel extract en dan opgevuld met rommpudding.

bovenop ook nog een laagje bakkersroom met amandel extract en nu wil de banaantjes gaan snijden en die er boven op leggen, maaaarrrr dan worden ze natuurlijk bruin. nu weet ik dat als je er een beetje citroen sap opsprenkelt ze niet bruin worden maar ik heb geen citroensap in huis. wel citroen extract... werkt dit ook???

Dromen komen niet zomaar uit, dromen moet je waarmaken!
<3 Jamie & Eline <3

Re: geen citroensap, citroenextract??

ik heb geen idee of het werkt, ik zou gokken van niet; maar ik denk dat de smaak veel te sterk wordt als je citroenextract op de bananen smeert.

3

Re: geen citroensap, citroenextract??

nee dat werkt volgens mij ook niet. Heb je niet toevallig taartina (taartgelei ) in huis?
en anders zou ik de banaan er pas opdoen vlak voor het aansnijden...

4

Re: geen citroensap, citroenextract??

nee heb ikniet in huis, maar ik zie net dat mijn slagroom ook op is, dus sebiet toch maar even langs de super.... maar bedankt voor de antwoorden! en die taartina zal ik ook meteen in huis halen!

Dromen komen niet zomaar uit, dromen moet je waarmaken!
<3 Jamie & Eline <3