Onderwerp: Hulp nodig....
Hallo!
Voor maandagavond heb ik een bruidstaart die dan af moet zijn...
Vanmiddag ging ik botercreme maken (voor het eerst met mijn nieuwe mixmachine soort KitchenAid maar dan goedkoper;)...)
En m'n botercreme is vloeibaar geworden, nu heb ik dit probleem vaker gevonden op het forum maar nog geen antwoord gevonden op de vraag die ik heb.
Ik heb de bc in de koelkast oplaten stijven wat goed ging en nadat ik em uit de koelkast heb gehaald en op een spuitbare temperatuur heb laten komen heb ik het gebruikt voor de dijkjes op de taart en die direct weer in de koelkast gezet.
Nu is mijn vraag moet ik bang zijn dat het weer vloeibaar wordt als het echt op kamertemperatuur is en dat het uit gaat lopen...?
Morgenochtend ga ik nieuwe botercreme maken om de taart mee af te smeren want dat durf ik nu echt niet meer helaas had ik niet genoeg boter alles overnieuw te doen.
dat het vloeibaar is geworden daar weet ik inmiddels de oorzaak van
Hopelijk heeft iemand een antwoord want ik maak me echt zorgen
Groetjes,
Jamie