1

Onderwerp: wat ik me afvroeg...

nadat ik weer een proeverij lags zag komen met heeeeeeerlijke vullingen...

hoe doen jullie dat met de vullingen voor een proeverij?
maak je een recept en doe je dat dan in kleine porties in de vriezer?
of maak je gewoon maar een klein beetje, waardoor je dus vaak veel van de ingredienten overhoud?

dat is namelijk wat ik altijd heb... veel over... zo jammer.

there is a thin woman inside me, trying to get out,  i usualy shut her up with chocolate!

Re: wat ik me afvroeg...

Daar ben ik ook benieuwd na, vandaar dat ik me even meld.

3

Re: wat ik me afvroeg...

de Glutenvrije Taart schreef:

Daar ben ik ook benieuwd na, vandaar dat ik me even meld.

daar sluit ik me bij aan O-)

groetjes, Vivian

4

Re: wat ik me afvroeg...

ik hou gewoon altijd veel over  ;)  :D

Liefs, Zanoni

5

Re: wat ik me afvroeg...

Ik maak gewoon altijd mini-porties! :D

Maak elke taart alsof het je laatste is!

6

Re: wat ik me afvroeg...

Ik heb ook redelijk wat overgehouden en had daarom een excuus om iets voor hier thuis te maken ;)

Re: wat ik me afvroeg...

cakejes schreef:

Ik maak gewoon altijd mini-porties! :D

Waar vul je dan mee?
Want voor een mini-portie met yoghurt moet ik wel een hele bak open maken en voor dulche de leche moet je toch een heel blikje koken.
Bak je zoveel taarten dat je de rest snel kunt gebruiken, want dat is bij mij niet het geval.

8

Re: wat ik me afvroeg...

de Glutenvrije Taart schreef:
cakejes schreef:

Ik maak gewoon altijd mini-porties! :D

Waar vul je dan mee?
Want voor een mini-portie met yoghurt moet ik wel een hele bak open maken en voor dulche de leche moet je toch een heel blikje koken.
Bak je zoveel taarten dat je de rest snel kunt gebruiken, want dat is bij mij niet het geval.


precies wat ik bedoel  ;)
maar ik denk dat er niets anders op zit als... overhouden!  :|

there is a thin woman inside me, trying to get out,  i usualy shut her up with chocolate!

9

Re: wat ik me afvroeg...

en dan òf zelf opeten òf in de vriezer kiepelen (of en en  ;)).

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: wat ik me afvroeg...

Carien schreef:

en dan òf zelf opeten òf in de vriezer kiepelen (of en en  ;)).

Dat had ik ook bedacht, maar gaat dat goed dan?
B.v. Slagroom en yoghurt door elkaar en dan in de vriezer?
Heb je daar ervaring mee?
W.s. moet je het dan wel langzaam ontdooien in de koelkast.

11

Re: wat ik me afvroeg...

yoghurt... dat weet ik niet :nooo 
mousse obv slagroom gaat eigenlijk altijd goed :Y  Nog effe beetje doorroeren/kloppen en klaar :) 

Heb nu bokkepootjesbavarois in de vriezer gedaan, geen idee of dat goed gaat (zit ook flink wat melk in). Ik vond het zelf niet zo lekker/bijzonder eigenlijk, dus denk dat dat uiteindelijk toch in de grijze container gaat :o  Maar goed, dat weet ik dan nu ook weer, zal die niet gauw aanraden :nooo Aanstaande bruid vroeg erom, dus gemaakt; 't is 'm niet geworden...

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: wat ik me afvroeg...

Bedankt

13

Re: wat ik me afvroeg...

hoe lang kunnen de vullingen dan gemiddeld in de viezer, heeft iemand een idee?

there is a thin woman inside me, trying to get out,  i usualy shut her up with chocolate!

14

Re: wat ik me afvroeg...

ik neem aan 3 maanden eigenlijk, zeker weten doe ik het niet :nooo

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

15

Re: wat ik me afvroeg...

de Glutenvrije Taart schreef:
cakejes schreef:

Ik maak gewoon altijd mini-porties! :D

Waar vul je dan mee?
Want voor een mini-portie met yoghurt moet ik wel een hele bak open maken en voor dulche de leche moet je toch een heel blikje koken.
Bak je zoveel taarten dat je de rest snel kunt gebruiken, want dat is bij mij niet het geval.


Ja ik deel gewoon het recept altijd door... en bv zoals open yoghurt zal thuis wel opgegeten worden:p En vullingen dat je echt niet kan delen, zoals ik ook met chocolade fudge ( is ook met nestlé gec. melk) Maak ik wel in zijn geheel en vries ik in om later te gebruiken om af te smeren, of voor onszelf te vullen,...

Maak elke taart alsof het je laatste is!