Hallo,
Als ik een regenboog taart maak doe ik het laagje voor laagje, niet elke kleur apart. (zoals ik begrijp hoe jij het doet)
Als je biscuit deeg niet omhoog komt in de oven kan het zijn dat je niet lang genoeg gemixt hebt, je moet minstens 10 minuten mixen.
Ook kan het komen doordat er een telange tijd zit tussen het einde van het mixen en het begin dat hij in de oven staat, (als je begrijpt wat ik bedoel), de lucht kan er dan namelijk uit gaan.
Als je biscuit deeg nu wel omhoog gaat in de oven moet je nog wel opletten met hem eruit halen, als je biscuit gaar is moet je de oven uitzetten en je biscuit er niet meteen uithalen, eerst moet je hem in de oven laten en je ovendeur op een kiertje, omdat je biscuit aan de kamertemperatuur moet wennen.
Als het uiteindelijk egt niet wil lukken met biscuit deeg kan je je regenboog taart ook gewoon maken met cake beslag, als je het niet per se met biscuit deeg moet.
Ik hoop dat het nu wel gaat lukken!
groetjes Manon