Onderwerp: Basisbiscuit, paar vraagjes!
Hallo mensen, ik moet een basisbiscuit maken voor een verjaardagstaart (daartussen komt straks een citroenkwark vulling). Alleen is dit vanmorgen mislukt vanuit een recept uit een boekje, dus ga ik nu dit recept van de site gebruiken:http://www.deleukstetaarten.nl/recept/2/Basisbiscuit/
Het moet voor een 26cm vorm, dus heb nu 6 eieren, 180gr suiker, 150gr bloem, 30gr maizena, dit lijkt me goed?
Nu dacht ik altijd dat je 'eerst' de eiwitten moet stijf kloppen, anders krijg je het nooit zo luchtig als op dat plaatje, maar in de beschrijving wordt gezegt dat je alles zo doorelkaar moet mixen. Ik heb een keukenmachine. Maar ik wil dus niet dat het nog een keer mislukt, de taart is voor morgenmiddag.... (vulling kan ik altijd nog morgenochten maken).
Graag een beetje uitleg hoe ik dit het veiligst kan doen voor het beste resultaat. Hopelijk krijg ik snel antwoord! Alvast heel erg bedankt!